Hoe vind ik urban exploring / urbex locaties

  1. Zoek op internet naar forums of groepen die zich bezighouden met urban exploring in jouw regio. Veel mensen die actief zijn in deze scene delen informatie en tips over leuke locaties om te verkennen. Een makkelijke manier is bijvoorbeeld om het adres van een locatie te kopen via makkelijkurbex.nl
  2. Zoek naar verlaten gebouwen in jouw stad of regio. Gebruik online kaarten en zoekmachines om te zoeken naar verlaten gebouwen of andere interessante locaties.
  3. Vraag om tips aan mensen die bekend zijn met de stad. Vrienden, familie en kennissen die al langer in de stad wonen kunnen je misschien wel vertellen over leuke plaatsen om te verkennen.
  4. Zoek naar verlaten industriegebieden of andere gebieden waar bedrijven zijn verdwenen. Dit kunnen interessante locaties zijn om te verkennen.
  5. Zoek naar ondergrondse ruimtes, zoals tunnels of oude metrostations. Deze kunnen vaak moeilijk te vinden zijn, maar kunnen wel leuke locaties zijn om te verkennen.
  6. Zoek naar verlaten ziekenhuizen, kantoren of andere gebouwen die niet meer in gebruik zijn.
  7. Zoek naar oude bunkers of andere militaire installaties. Dit zijn vaak interessante locaties om te verkennen, hoewel het soms wel moeilijk kan zijn om toestemming te krijgen om naar binnen te gaan.
  8. Zoek naar verlaten kerken of kloosters. Dit zijn vaak indrukwekkende gebouwen met een rijke geschiedenis.
  9. Zoek naar verlaten landhuizen of kastelen. Dit zijn vaak prachtige gebouwen die leuk zijn om te verkennen.
  10. Zoek naar oude begraafplaatsen of andere historische locaties. Dit kunnen interessante plaatsen zijn om te verkennen en te leren over de geschiedenis van de stad.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
🔥 50% korting op hele landen kaarten van Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje📍 Gebruik code "vakantiegeld"
0
days
0
uren
0
minuten
0
seconden
🔥 50% korting op hele landen kaarten van Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje📍 Gebruik code "vakantiegeld"