UrbexExclusive™

Onze manier om urbex toegankelijk te maken voor liefhebbers en nieuwe hobbyisten. Je vind hier locaties waar wij toestemming hebben om urbexers, fotografen en videografen toe te laten.

Wanneer is de volgende UrbexExclusive™?

Wat is UrbexExclusive™? UrbexExclusive is onze manier om urbex toegankelijk te maken voor liefhebbers en nieuwe hobbyisten. Je vind hier locaties waar wij toestemming hebben om urbexers, fotografen en videografen toe te laten.

Wat kan ik verwachten? Wij hebben toestemming om toegang te krijgen tot een locatie je kan dus op een fijne en rustige manier verkennen en foto’s maken. Wij zullen zorgen voor wat te eten/snacken en wat te drinken en er is altijd iemand aanwezig die je kan helpen met de basis instellingen van je camera. zo hoef jij enkel nog je camera apparatuur mee te nemen en lekker fotograferen.

Is UrbexExclusive™ iets voor mij? Ben je uit op spanning en sensatie dan is dit zeker niks voor jou. Ben je op zoek naar een rustige legale manier om te fotograferen op een verlaten plek, rustig je compositie nemen en ongestoord je gang gaan? Dan is UrbexExclusive™ zeker iets voor jou!

Wat kan ik niet verwachten? Verwacht geen locatie waar alles op en top onderhouden is en waar je zomaar te pas en te onpas naar binnen kunt. Dit zijn plekken welke zeer goed beveiligd worden met een zero tolerance beleid en welke net als elke andere urbex locatie vervallen zijn.

Ik ken of ben de beheerder van … Wij komen graag in contact met je! Wil je samen met ons kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Stuur ons vooral even een e-mailtje op info@makkelijkurbex.nl

Winkelwagen
🔥 50% korting op hele landen kaarten van Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje📍 Gebruik code "vakantiegeld"
0
days
0
uren
0
minuten
0
seconden
🔥 50% korting op hele landen kaarten van Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje📍 Gebruik code "vakantiegeld"